המבוגר ועוגיות לחיטוב כמו הטעם האמיתי !


הכנו לכם מתכון מיוחד לארוחה מלאה בחלבון, טעימה וקלה להכנה. אם אתם בדיאטה או חיטוב, זה המתכון המושלם בשבילכם !                                               למי שמתאים מתוק: הוספנו גם מתכון לעוגיות חלבון בריאות וטעימות.


המבורגר

מצרכים :

בשר בקר טחון / עוף טחון, 500 גרם

  • ביצה, 1 יחידה

  • שיבולת שועל, 1/2 כוס

  • תרד / פטרוזיליה / כוסברה קצוץ דק, 1 כוס

  • תבלינים בסיס יבש המלצות: כורכום, אבקת שום לטעם או שום גבישי, פלפל שחור.

אופן ההכנה :

  1. לערבב את הכול ביחיד ולתת לזה כמה דקות במקרר כ- 15-30 דקות שיתפס הטעם בבלילה.

  2. ליצור מהקציצות צורת המבורגר.

  3. לחמם מחבת טפלון ולשים 2 כפות שמן זית, שהמחבת חמה להניח עד שהבשר נצרב טוב משתי כיווניו, 2.5 דקות מכל צד.

המלצות לשדרוג המנה :

הכניסו את הקציצות ללחמנייה מקמח מלא, מרחו כפית טחינה בתוך הלחמניה והוסיפו ירקות. ניתן גם להוסיף ביצת עין מלמעלה שיכולה לשפר את הטעם ולהוסיף חלבון למנה.

על תוכניות הפרימיום שלנו כבר שמעתם? אם לא, לחצו כאן.

המתכון מתוך האתר: one body

עוגיות חלבון 

מצרכים :

2  ועוד 1/2 סקופים של קוואקר (סקופ  זו כפית המדידה של אבקת החלבון )

4 סקופים של אבקת חלבון

1/2 כוס רסק תפוחי עץ לא ממותק

1/2 כוס בננה מרוסקת  (אפשר רק בננה או רק רסק תפוחי עץ, פשוט תכפילו את הכמות של הבננה או הרסק )

3 כפיות אבקת סטיביה, כל ממתיק אחר, כמו סוכרלוז, הוא ממש לא טבעי ולא בריא.

2 ביצים

כפית גדושה אבקת אפיה

קמצוץ מלח

אופן ההכנה :

1. מערבבים את כל היבשים בלי אבקת האפייה.

2. מכניסים פנימה את הביצים רסק התפוחים והבננה. אפשר להמיר את הבננה לרסק תפוחים לא ממותק- אותה כמות.

3. מערבבים היטב. מחממים את התנור ל200 מעלות. מערבבים פנימה את אבקת האפיה. מוזגים למיני מאפינס ואופים  כ25 דקות.

4. העוגיות מזהיבות ומשחימות מעט.

5. נותנים להן להתקרר ושומרים בקופסא אטומה או בפריזר.

ובתאבון !

לתכנית הפרימיום שלנו לחצו כאן.

המתכון הוא מתוך האתר:Zebarie

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.